Wat speelt er nu

Bloed prikken

In de eerste week van januari is het helaas niet mogelijk om bij ons bloed te prikken vanwege vakantie van de vaste assistente.

kerstvakantie

De praktijk is gesloten vanaf zaterdag 22 december tot en met zondag 30 december  zodat dr Sarah Terol met haar kinderen kan gaan skieen.
De praktijk wordt in het geval van spoed en dringende zaken waargenomen door de praktijk van dr Wille
023-5630529

dietist Mandy Breure

Met dietist Mandy Breure ( https://www.dietistmandybreure.nl/ ) houd ik  donderdag 15 november een informatie-bijeenkomst over voeding en leefstijl bij (beginnende) suikerziekte.  Iedereen met een aantekening van suikerziekte in het dossier krijgt hiervoor een uitnodiging maar de bijeenkomst staat open voor iedereen.  5 euro bijdrage indien u geen patient bent.
Locatie is d'Oude Waterwolf , dorpshuis aan de kromme spieringweg in Vijfhuizen
Graag wel vantevoren aanmelden bij de praktijk.

Griepprik

De griepprik is vanaf 5-11 beschikbaar in de praktijk, u kunt binnenlopen bij de assistente wanneer u voor de griepprik in aanmerking komt

Trombovitaal en vital 10

Vanaf 2018 zal de praktijk zich gaan aansluiten bij trombovitaal wat betekent dat de controles van de trombosedienst voortaan via de praktijk kunnen plaatsvinden en er een online platform is voor vragen.

https://www.trombovitaal.nl/patienten/
https://www.vital10.nl/

Feestweek 2018

Huisarts Vijfhuizen draagt de feestweek een warm hart toe en zal daarom zo veel mogelijk aanwezig zijn tijdens de activiteiten zodat er indien dat noodzakelijk is geholpen kan worden. We hopen natuurlijk dat dit niet nodig is.

Niet kunnen vinden wat u zocht? Neem dan contact met ons op.

contact