Wat speelt er nu

Herfstvakantie

De praktijk is gesloten vanaf vrijdag 19 oktober tot en met zondag 28 oktober zodat dr Sarah Terol met haar bouwreisteam Dhanyawad in Lesotho weer vrijwilligerswerk kan gaan doen
De praktijk wordt in het geval van spoed en dringende zaken waargenomen door de praktijk van dr Wille
023-5630529

Griepprik

De griepprik is vanaf 5-11 beschikbaar in de praktijk, u kunt binnenlopen bij de assistente wanneer u voor de griepprik in aanmerking komt

dietist Mandy Breure

Met dietist Mandy Breure ( https://www.dietistmandybreure.nl/ ) houd ik  woensdag14 november een informatie-bijeenkomst over voeding en leefstijl bij (beginnende) suikerziekte.  Iedereen met een aantekening van suikerziekte in het dossier krijgt hiervoor een uitnodiging maar de bijeenkomst staat open voor iedereen.
Graag wel vantevoren aanmelden bij de praktijk.

Bloed prikken

Vanaf donderdag 5 Juli is het mogelijk om in de praktijk bloed te laten prikken.

Trombovitaal en vital 10

Vanaf 2018 zal de praktijk zich gaan aansluiten bij trombovitaal wat betekent dat de controles van de trombosedienst voortaan via de praktijk kunnen plaatsvinden en er een online platform is voor vragen.

https://www.trombovitaal.nl/patienten/
https://www.vital10.nl/

Feestweek 2018

Huisarts Vijfhuizen draagt de feestweek een warm hart toe en zal daarom zo veel mogelijk aanwezig zijn tijdens de activiteiten zodat er indien dat noodzakelijk is geholpen kan worden. We hopen natuurlijk dat dit niet nodig is.

Niet kunnen vinden wat u zocht? Neem dan contact met ons op.

contact